xxdxdxd
Jadac z blogostawienstewm od Cybera nie moze byc zle;p
A co do zarcia to mam ograniczona pojemnosc zoladka, aczkolwiek to sa trzy dni, wiec trzeba jakos zaplanowac wydatki, zeby wam starczylo przez ten czas.. Na bierzaco mozna cos dokupic zawze, ale trzeba miec za co xd
Użytkownik
Dobra, to ja stawię sprawę jasno: Na kilo wchodzi 9 kawałków, kilo za 10.50 - ile mam kupić? :> Prawie jak zadanie z matematyki :/
mi póltora a im po pół xd , a tak powazniej to dbrze by bylo jakby sie wszyscy wypowiedzieli ile kielbasek na oko im starczy na 3 dni, bo ciezko za kogos przewidziec :< dobrze ze jest sklep i mozna dokupic ;p
Administrator
Cholera, ja sie nie znam na kilogramach i robieniu zakupow. Niech ktoras kobieta sie tym zajmie ; D
Użytkownik
No, dokupić zawsze można ale wiecie :p ja początkowo planowałem minimum 3-4 kilo czyli 27-36 kawałków?
xD..
przez trzy dni na zmiane kiełbaska i zupga chinska <3
moj zołądek juz zaczyna sie skurczac dziwnie xD
jak juz tak liczycie, to sztyft, wychodzi na to ze na 12 osob 40 kiełbach na 3 dni = 1,1 kiełbaski na dzien dla jednej osoby >D
mi wystarczy. teraz pytanie czy wystarczy Wam!
xD
~~~~~~~~
nanosze poprawke, gdyz Ette nie je miensa, wiec... no, wychodzi troche wiecej niz 1.1 na łebka xD
Ostatnio edytowany przez A r i e l (2008-06-29 09:45:48)
In your dreams.. In your nightmares.. In your every waking moment...
She is. ~Ariel~
Ale swift mówi, że początkowo 40, a nie na 3 dni xP
Peace, to na początek, weź te 4 kg. Jak sie skończą to sie wyśle dziewczyny żeby dokupiły... xD
Ostatnio edytowany przez Hadess (2008-06-29 10:13:20)
Użytkownik
kk, więc zostaje już 80 zł na reszte (licząc 120 zł budżetu)
=o
ja jestem niesmaczna :X mhm i na jeden wieczor jem 2 kielbaski ;3 - pasiu / acio
tylko spróbujcie mi moją tknąć ! - Ramiś (ten co rządzi)
Użytkownik
Rajn - co jest?